Groei traject

Groei als mens met de hulp van paarden

Groei als mens met de hulp van paarden

herken jij jezelf vaak in een van de volgende situaties?

Soms zou ik wat liever of sneller ‘neen’ moeten leren zeggen…

Ik zou wat meer zelfvertrouwen mogen hebben.

Ik kan dit niet, ik heb het gevoel dat ik zal falen.

Ik heb echt veel last van stress…

Vind je het tijd om die ‘belemmeringen’ aan te pakken? Dan is het groei traject iets voor jou!

Wat is het?

Vijf sessies onder professionele begeleiding.

We werken intensief aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling door middel van coaching met paarden. De gevoeligheid en reacties van het paard in combinatie met de begeleiding van de coach zorgen voor een unieke en krachtige ervaring. Voorkennis is niet vereist, oefeningen zijn naast het paard.

Je leert jezelf beter kennen én leert ook om signalen te herkennen zodat je hier in de toekomst beter mee kan omgaan. Coachees ervaren de trajecten als verrijkend en verhelderend. Na afloop beschikken ze over een heleboel inzichten, hebben ze zichzelf heel wat beter leren kennen, hebben ze zelfvertrouwen in hun vaardigheden en talenten en beschikken ze over een plan en de handvaten om ermee aan de slag te gaan.

Waarom kiezen voor coaching met paarden?

Paarden zijn prooidieren. Zij hebben het uitzonderlijke vermogen om hun zintuigen te gebruiken zodat ze hun omgeving lezen en hierdoor ook constant communiceren. In contact met mensen evalueren en reageren zij op de emoties, intenties en lichaamstaal. Anders dan bij mensen kan je bij paarden niet doen alsof. Paarden confronteren mensen op een subtiele wijze met zichzelf, met hun angsten en met hun soms onduidelijke manier van communiceren.   

Je betaalt 50 euro per sessie.

Indien er een link is met je loopbaan kan ook dit betaald worden met VDAB loopbaancheques, hiervoor werk ik samen een erkend loopbaancentrum van de VDAB, het coaching atelier.

Ontdek onze andere trajecten

Ontdek

Jouw ideale professionele toekomst

Verander

Jouw ideale professionele toekomst

Groei

Als mens