Werk aan jouw persoonlijke ontwikkeling

Je merkt dat je tegen bepaalde patronen aanloopt. Zo kamp je bijvoorbeeld met een gebrek aan zelfvertrouwen. Of neemt faalangst de bovenhand in je leven. Misschien heb je het eerder moeilijk om neen te zeggen?

Welke belemmeringen het ook zijn, je wil hier heel graag verandering in aanbrengen. En de patronen waar je tegen aanloopt doorbreken.

Wat is het groei met paarden traject?

Gedurende 5 sessies van telkens anderhalf uur gaan we intensief werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling door middel van coaching met paarden.

We gaan na welke patronen bij jou de bovenhand nemen en welke triggers daar belangrijk bij zijn. Doorheen de sessies leer je niet alleen jezelf heel wat beter kennen maar leer je ook om signalen te herkennen. Zodat je hier in de toekomst beter met kan omgaan.

Waarom coaching met paarden? 

Paarden zijn prooidieren. Hierdoor is hun zintuigelijke waarneming zeer sterk ontwikkeld. Zij hebben het uitzonderlijke vermogen om hun zintuigen te gebruiken om hun omgeving te lezen en communiceren constant. In contact met mensen evalueren en reageren zij op de emoties, intenties en lichaamstaal. Anders dan bij mensen kan je bij paarden niet doen alsof. Paarden confronteren mensen op een subtiele wijze met zichzelf, met hun angsten en met hun soms onduidelijke manier van communiceren.   

Wat houdt het in? 

Het startpunt is een klassiek coachingsgesprek waar we gaan kijken naar jouw vraag. Aansluitend zal je dan een oefening doen met een paard. De gevoeligheid en reacties van het paard in combinatie met de begeleiding van de coach zorgen voor een unieke en krachtige ervaring. 

De oefeningen zijn steeds naast het paard en voorkennis is niet vereist. Coaching met paarden is een unieke ervaring