Ontdek jouw ideale professionele toekomst

Je voelt je moe, futloos en leeg na een dag werken. Je komt thuis en vraagt je af of dit het nu is. Is er niet meer uit het leven te halen? 

Je verdient het om gelukkig te zijn in je leven en je werk. Ben jij klaar om je leven op professioneel vlak terug in handen te nemen? 

Dan is het ontdek traject iets voor jou! 

 

 

Wat is het ontdek traject?

Zeven uur lang, verspreid over vijf sessies, gaan we samen op ontdekkingsreis.

Klassieke coachingsgesprekken, creatieve sessies, reflectieve oefeningen, en indien je wenst een coachingssessie met paarden, wisselen elkaar af. 

We gaan op zoek naar wie je bent als persoon, wat jouw talenten zijn, wat je graag doet en waar je goed in bent. We toetsen ook af welke waarden voor jou niet mogen ontbreken in een werkplek. Samen kijken we vanaf een afstand naar je huidige situatie en hoe je ideale professionele toekomst er uit ziet. En welke stappen je kan zetten om je helemaal goed te voelen in je job. 

Na afloop van het traject ben je klaar om weloverwogen keuzes te maken met betrekking tot je professionele leven. Je bent tot inzichten gekomen en beschikt over een nieuw geloof in jezelf en je potentieel. Waardoor je beter weet welke duurzame wijzigingen je kan aanbrengen om je helemaal goed te voelen in je job!

Wat is jouw investering? Met VDAB loopbaancheques betaal je slechts 80 euro voor het hele traject.