Wat?

Waarvoor kan je bij Avanti Coaching terecht?

Heb jij nood aan verandering? Wil jij jouw carrière een nieuwe wending geven? Wil jij meer
zelfvertrouwen creëren? Assertiever kunnen reageren?…

Als (loopbaan)coach ben ik professioneel opgeleid om te luisteren, observeren en samen met jou een plan van
aanpak op te maken. Ik ga samen met jou op zoek naar dat extra zetje, zodat we samen de oplossing
vinden die vanuit jou zélf komt!

Hoe werk ik als coach?

Ik luister actief naar jou, stel vragen en hou je een spiegel voor zodat je je bewust wordt van je gedrag en helder leert kijken naar jezelf en de situatie.

Iedere persoon is uniek, ik gebruik dan ook aangepaste coachingstechnieken en oefeningen  die passen bij jou en jouw noden & verwachtingen. Doorheen de trajecten staan professionaliteit,
positiviteit en een continu leerproces voorop. 

Na verloop van tijd kunnen we spreken van een succesvolle coaching als jij een nieuw geloof
in jezelf gevonden hebt en je beschikt over de nodige inzichten om ‘avanti’ (Italiaans voor
‘vooruit’) te kunnen.

Welke trajecten bied ik aan?

Ontdek > Jouw ideale professionele toekomst

In dit loopbaanbegeleiding traject pakken we samen jouw twijfels aan over jouw carrière. We gaan na wat jouw passies en talenten zijn en wat voor jou écht belangrijk is. Na afloop heb je een duidelijk zicht op welke loopbaan het nauwst aansluit bij jouw ideale leven.

Verander > Jouw professionele situatie

In dit traject staat verandering centraal. Je wilt een andere richting uit met je leven en samen gaan we kijken hoe je daar kan geraken en wat je nog tegen houdt. Na afloop ben je klaar om je professionele leven een nieuwe wending te geven.

Groei > Als mens

In dit traject werken we aan jouw persoonlijke groei op een bepaald vlak. Of het nu gaat om een gebrek aan zelfvertrouwen, het leren stellen van grenzen of vaker ‘neen’ durven zeggen, we gaan na tegen welke patronen of gewoontes jij aanloopt. Vervolgens gaan we hier intensief mee aan de slag, zodat jij na afloop deze patronen durft en kan verbreken.

Groei > Met behulp van paarden

In dit traject werken we, met behulp van paarden, intensief aan jouw persoonlijke groei op een bepaald vlak. Paarden zijn prooidieren en hierdoor is hun zintuiglijke waarneming sterk ontwikkeld. In contact met mensen evalueren en reageren zij op de emoties, intenties en lichaamstaal. Paarden confronteren mensen op een subtiele wijze met zichzelf, wat zorgt voor een unieke ervaring en persoonlijke groei.

hOE VERLOOPT EEN TRAJECT?

Uiteraard is elke vraag en elke persoon anders. Om die reden werken we dus steeds op het ritme van de persoon en in functie van de vraag. Gemiddeld genomen bestaat een traject uit 3 tot 5 sessies. Voor sommigen zal dit langer duren dan voor anderen, wat volkomen normaal en heel erg persoonlijk is. Elke situatie wordt individueel bekeken.

"Eerste contact"

Via mail of telefoon

"Intake gesprek"

Waar loop ik tegen aan & waar wil ik naartoe? Klikt het?

“3 - 5 sessies”

Coachingssessies aangepast aan jouw noden & verwachtingen